CK World Travel

Üdvözöljök a Stubai-völgyben 

Stubai kötélpályákkal a felhők fölé!

 

Négy stubai kötélpályával 4 különböző síterepre juthat, amelyeken érvényesíthető a stubai szupersíbérlet (superskipas):

A stubai gleccser igazi síélményt kínál októbertől júniusig. Speciális terjedelmével ez Ausztria legnagyobb gleccservidéke. Összesen mintegy 110 km hosszú lesiklópályái könnyű és igényes terepükkel 1750 - 3210 m tengerszint feletti magasságban húzódnak.

 

A Schlick 2000 elnevezésű terület decembertől bőséges mennyiségű havat kínál, ezenkívül jellegzetes, lakályos tiroli üdülőházaival, bárjaival, éttermeivel várja a látogatókat.

Az Elfer felvonóival elérhető szánkópályák hibátlanok - 8 km hosszú kivilágított pályán fantasztikus az éjszakai szánkózás.

 

A Serles kötélpályái a családokat juttatják síelési lehetőségekhez. Éjszakai szánkózás, kirándulás hótalpakon, panoramatikus sífutás magasan fekvő sínyomon - ez a kínálat.

 

Stubaital 1000 m tengerszint feletti magasságban található, 16 km-re a tartomány székhelyétől, Innsbrucktól. A régió legmagasabb völgyének kivételes táját képezi a „Stubai gleccser", amely a völgy végén egyszerűen lenyűgöző.

A tiroli barátságos vendéglátás és kulinárius művészet a felejthetetlen szabadság garanciája. Illatos rétek és élettel teli zöld erdők nyáron, valamint nagyhatású gleccserek és csodásan fehér táj télen: ez a Stubai-völgy. A környezettől áthatott friss levegő nemcsak a lélek balzsama, hanem a szervezetnek is relaxációt biztosít. Kedvezően hat valamennyi légúti megbetegedésre, egyfajta kis természetes wellnes az egész szervezet számára.

 

Neustiff, Fulpmes, Telfes, Mieders, Schönberg a Stubai-völgyben található öt festői falucska. Közös jellemzőjük: örömmel látják Önöket. Lényegtelen, melyiket választják az öt közül. Mindegyikük szokásai, hagyományai, sajátos varázsa egyedülálló, és nem hagyja önöket hidegen a gyönyörű téli hónapokban sem.

 

Küldjék el igényeiket, mi elküldjük ajánlatunkat. Az ajánlatot szlovák vagy angol nyelven dolgozzuk ki. Az L&M SKI TRAVEL kommunikációs nyelve szlovák vagy angol.

 

Copyright © 2022 SlovenskyLadovec.sk